Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Κουπόνι γνωριμίας -5% κωδικός : "WELCOME"

Το housephone.gr σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε γρήγορα και εύκολα τα αξεσουάρ που θέλετε για το τηλέφωνο ή το tablet σας. Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε αξεσουάρ για το pc σας, ραδιόφωνα, ηχεία αλλά και άλλες μικροσησκευές. Και η παράδοση γίνεται στο χώρο σας γρήγορα και με ασφάλεια σε χρόνο μηδέν, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, αρκεί να βρίσκεται σε μία από τις χώρες της ΕΕ.

Βρισκόμαστε στην επιχείρηση εδώ και αρκετό καιρό και αυτή τη φορά όχι μόνο καταφέραμε να κάνουμε στενές σχέσεις με  προμηθευτές αξιόπιστων εταιρειών, αλλά και να αναγνωρίσουμε τι χρειάζονται οι πελάτες μας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε όλα τα τελευταία  αξεσουάρ σε εξαιρετικές τιμές, αξιόπιστη εξυπηρέτηση, γρήγορη παράδοση και premium υποστήριξη πελατών.

Η συλλογική εμπειρία  των μελών της ομάδας μας και τα χρόνια που περάσαμε στην επιχείρηση μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε ένα αξιόπιστο δίκτυο προμηθευτών, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας θα βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν. Αυτό σημαίνει επίσης ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές, οι οποίες συνεχώς ενημερώνονται και ακολουθούν τις αλλαγές στην αγορά.

Η προσιτή μας τιμή, η γρήγορη και αξιόπιστη παράδοσή μας και το γεγονός ότι πάντα θα μπορείτε να βρείτε τα αξεσουάρ που αναζητάτε πάντοτε στις καλύτερες προσιτές τιμές μας, μας έκανε να ξεχωρίζουμε στην αγορά, αλλά είναι απλά συμπτώματα της αφοσίωσής μας σε αυτό που εμείς κάνουν και η επιθυμία μας να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Γνωρίζουμε ότι για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να διατηρήσουμε στενή επαφή με τους πελάτες μας και να ακούσουμε τις προτάσεις και τις κριτικές τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εξυπηρέτηση πελατών μας, η οποία είναι πάντα εκεί για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση που έχετε, είναι εξίσου πρόθυμη να ακούσει όσο και να ενημερώνει

Στοιχεία Εταιρίας

Όνομα εταιρίας: Housephone.gr

ΑΦΜ  εταιρίας :  070661563

Αριθμό ΓΕΜΗ:  159098003000

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 28 Μαρούσι

Δ.Ο.Υ Αμαρουσίου ,Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 61402554

Καλέστε μας Καλέστε μας